"ADEL" PUPPY CURSUS

"ADEL" start doorlopend puppy-cursussen, verzorgd door gediplomeerde instructeurs. Onze puppy-cursus bestaat uit 10 wekelijkse lessen van 1 uur. Tijdens deze lessen geven wij U als eigenaar inzicht in het gedrag en de taal waardoor het voor U makkelijker en plezieriger wordt uw pup op te voeden. Hiernaast worden een aantal basis-oefeningen aangeleerd. Dagelijkse situaties worden besproken zodat U niet voor verrassingen komt te staan en adequaat weet te handelen.

Lesmethode

Uitgangspunt van onze cursus is verkeerd gedrag leren te voorkomen en goed gedrag te belonen. Op deze manier beleven eigenaar en pup veel plezier aan de lessen. Niets is toch leuker dan een enthousiaste, goed luisterende hond? Natuurlijk zal het soms nodig zijn uw pup te corrigeren; ook dit leren wij U op een goede, voor de hond duidelijke manier te doen.

Wat komt er aan bod ?

Tijdens elke les is er voldoende gelegenheid vragen te stellen en eventuele problemen te bespreken. We geven tips over hoe U een goede baas kunt worden en blijven. Hierbij komt nog de nodige informatie over gedrag en verzorging.

De cursus bevat o.a. de volgende onderwerpen:

  • Het op commando komen bij de baas
  • Zindelijkheid en uitlaten
  • Lopen aan de lijn zonder trekken
  • De commando’s zit en af (liggen)
  • Niet opspringen tegen mensen
  • Hond en verkeer
  • Spelen met de baas
  • Aandacht voor de baas hebben

Vanaf welke leeftijd ?

Alle pups vanaf 8 weken, zowel kruising als rashond, zijn welkom mits ingeënt tegen PARVO en HONDENZIEKTE (deze enting wordt gegeven als de pup 6 weken oud is.) Omdat de pup tussen de 8 en 12 weken snel leert en makkelijk onthoudt is dit een gunstige periode om met de cursus te beginnen. Uiteraard zijn ook de al wat oudere puppy’s van harte welkom

Waar wordt deze cursus gegeven ?

Aan de Koloniedijk 37 7739 PA in de Vinkenbuurt, waar wij les geven op eigen terrein. Ons terrein is voorzien van allerlei accommodaties en het belangrijkste van alles is dat het gehele terrein van afrastering is voorzien. Dus pups kunnen nooit van het terrein ontsnappen, bij slecht weer trainen wij binnen, wij hebben onze eigen trainingshal.

Wanneer wordt deze cursus gegeven ?

Kijk hiervoor bij de openingstijden. Er worden op dit moment volop cursussen gegeven, kom vrijblijvend langs om te kijken hoe wij met onze cursisten bezig zijn en hun honden.

Wat heeft U nodig?

Een normale halsband en een korte riem. En voldoende beloningsbrokjes.

Heeft U nog vragen?

Bel voor meer informatie naar Hondenschool “ADEL” Tel: 06-24908486 Wij zijn overdag en s’ avonds voor U bereikbaar en staan ten alle tijden voor U klaar om al Uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

VRIENDELIJKE HONDEN GROETEN
het “ADELTEAM”