“ADEL” JONGE HONDEN CURSUS

“ADEL” start doorlopend Jonge-Honden cursussen, verzorgd door gediplomeerde instructeurs. Onze Jonge-Honden cursus bestaat uit 10 wekelijkse lessen van 1 uur. Tijdens deze lessen geven wij U als eigenaar inzicht in het gedrag en de taal waardoor het voor U makkelijker en plezieriger wordt uw jonge hond op te voeden. Daarnaast worden een aantal oefeningen aangeleerd, welke het vervolg zijn op de puppy-cursus. Dagelijkse situaties worden besproken zodat U niet voor verrassingen komt te staan en adequaat weet te handelen.

Lesmethode

Uitgangspunt van onze cursus is verkeerd gedrag leren te voorkomen en goed gedrag te belonen. Op deze manier beleven eigenaar en jonge hond veel plezier aan de lessen. Niets is toch leuker dan een enthousiaste, goed luisterende hond? Natuurlijk zal het soms nodig zijn uw jonge hond te corrigeren; ook dit leren wij U op een goede, voor de hond duidelijke manier te doen.

Wat komt er aan bod ?

Tijdens elke les is er voldoende gelegenheid vragen te stellen en eventuele problemen te bespreken. We geven tips over hoe U een goede baas kunt worden en blijven. Hierbij komt nog de nodige informatie over gedrag en verzorging.

De cursus bevat o.a. de volgende onderwerpen: - Blijven, en op commando “voor” komen - Lopen aan de lijn zonder trekken - Los volgen - Niet opspringen tegen mensen - Aandachtsoefeningen - Spelen met de baas - Omgang hond - hond - Voedsel weigeren

Vanaf welke leeftijd ?

Alle jonge honden welke de puppy-cursus afgerond hebben, zowel kruising als rashond, zijn welkom mits ingeënt tegen PARVO en HONDENZIEKTE Uiteraard zijn ook de al wat oudere jonge honden van harte welkom

Waar wordt deze cursus gegeven ?

Aan de Koloniedijk 37 7739 PA in de Vinkenbuurt, waar wij les geven op eigen terrein. Ons terrein is voorzien van allerlei accommodaties en het belangrijkste van alles is dat het gehele terrein van afrastering is voorzien. Dus honden kunnen nooit van het terrein ontsnappen, bij slecht weer trainen wij binnen, wij hebben onze eigen trainingshal.

Wanneer wordt deze cursus gegeven ?

Kijk hiervoor bij de openingstijden. Er worden op dit moment volop cursussen gegeven, kom vrijblijvend langs om te kijken hoe wij met onze cursisten bezig zijn en hun honden.

Wat heeft U nodig?

Een normale halsband en een korte riem. En voldoende beloningsbrokjes.

Heeft U nog vragen ? Bel voor meer informatie naar Hondenschool “ADEL” Tel: 06-24908486 Wij zijn overdag en s’ avonds voor U bereikbaar en staan ten alle tijden voor U klaar om al Uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

VRIENDELIJKE HONDEN GROETEN het “ADELTEAM”