“ADEL” GG CURSUSSEN

“ADEL” start regelmatig GG-cursussen, verzorgd door gediplomeerde instructeurs. Wij volgen het programma van de FHN (Federatie Hondensport Nederland). Gedrag en Gehoorzaamheid is een tak van hondensport waarbij zowel de hond als de baas geconcentreerd te werk gaan. Deze tak van sport begint eigenlijk bij elke hondenbezitter die een puppycursus volgt bij de hondenschool. Hier leer je de hond te laten zitten; af te gaan; bij je te komen etc. etc. Het is ook erg leuk om te zien dat je een hond verschillende oefeningen kunt aanleren. Deze zijn niet alleen leuk maar vaak ook handig in het dagelijkse leven. We starten met SHH (Sociale Huishond) vervolgens met GGB (Gedrag & gehoorzaamheid basis) enz. enz. Elke cursus wordt afgesloten met een examen welke wordt afgenomen door een keurmeester van de FHN.

Lesmethode

Uitgangspunt van onze cursus is verkeerd gedrag leren te voorkomen en goed gedrag te belonen. Op deze manier beleven eigenaar en hond veel plezier aan de lessen. Niets is toch leuker dan een enthousiaste, goed luisterende hond?

Wat komt er aan bod ?

Tijdens elke les is er voldoende gelegenheid vragen te stellen en eventuele problemen te bespreken. We geven tips over hoe U een goede baas kunt worden en blijven. Hierbij komt nog de nodige informatie over gedrag en verzorging.

De GGB-cursus bevat de volgende onderwerpen:

  • Gedrag ten aanzien van andere honden
  • Blijven liggen 2 minuten inzicht
  • Volgen aan de voet, aangelijnd
  • Volgen aan de voet, los
  • Appel op afstand
  • Komen op bevel
  • Plaats sturen
  • Vlak apport
  • Omgang begeleider - hond

Vanaf welke leeftijd ?

Na de SHH-cursus, kunt U in overleg met Uw instructeur starten met de eerste van de reeks GG cursussen, t.w. de GGB (Gedrag & gehoorzaamheid basis).

Waar wordt deze cursus gegeven ?

Aan de Koloniedijk 37 7739 PA in de Vinkenbuurt, waar wij les geven op eigen terrein. Ons terrein is voorzien van allerlei accommodaties en het belangrijkste van alles is dat het gehele terrein van afrastering is voorzien. Dus de honden kunnen nooit van het terrein ontsnappen, bij slecht weer trainen wij binnen, wij hebben onze eigen trainingshal.

Wanneer wordt deze cursus gegeven ?

Kijk hiervoor bij de openingstijden. Er worden op dit moment volop cursussen gegeven, kom vrijblijvend langs om te kijken hoe wij met onze cursisten bezig zijn en hun honden.

Wat heeft U nodig?

Een normale halsband en een korte riem. En voldoende beloningsbrokjes.

Heeft U nog vragen ? Bel voor meer informatie naar Hondenschool “ADEL” Tel: 06-24908486 Wij zijn overdag en s’ avonds voor U bereikbaar en staan ten alle tijden voor U klaar om al Uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

VRIENDELIJKE HONDEN GROETEN het “ADELTEAM”