“ADEL” Probleemhonden

Meestal ontstaan de problemen bij puberende honden, en op dat moment weten de meeste mensen niet hoe ze dat aan moeten pakken. Het beste is dan om nog een keer Gedrag & Gehoorzaamheid cursus te volgen. De instructeur kan u dan gelijk goed begeleiden. Mocht het zo zijn dat er daadwerkelijk een groter probleem blijkt te zijn, dan is er de mogelijkheid om met onze Gedragsbegeleider een passende opvoeding te zoeken voor uw hond, en eventueel voor u weer de nodige rangorde weer aan te nemen, want soms is het probleem dat er sprake is van verkeerde rangorde. En de hond groeit alleen maar in zijn positie, de plaats van de hond is onder aan in het gezin.

De gedragstherapeut zal samen met u het probleem bespreken en een passende oplossing zoeken wat past bij uw hond en gezin. Het is een deskundig iemand die de nodige diploma's bezit en al jaren ervaring heeft. En dat alleen beperkt hem niet alleen tot honden, hij heeft al jaren met andere dieren gewerkt waar zich problemen voor deden en met succes wist hij elke keer weer goed af te ronden. Naar tevredenheid van de bazen van de dieren, want soms bestaat de mogelijkheid alleen nog maar om een hond in te laten slapen. Nou dat proberen wij te voorkomen om de hond toch een herkansing te geven, want het is immers toch uw beste kameraad.

Wat kan zoal het probleem zijn??

Rangordeproblemen – Agressie – Deurbelsyndroom - Angst – Nervositeit – Kennelsyndroom - Opspringen als teken van dominantie - Asociaal tegenover andere honden - Grommen en uitvallen naar mensen (kinderen) - En zo zijn er nog een scala van problemen op te noemen.

Waar wordt deze cursus gegeven ?

Deze cursus wordt naar aanleiding van het probleem gegeven bij ons op het Trainingscentrum & Hondenschool Adel aan de Koloniedijk 37 7739 PA in de Vinkenbuurt of dat er bij U thuis getraind wordt, want het kan ook zo zijn dat het probleem zich alleen maar thuis voordoet en dan moet het probleem daar aangepakt worden. Mocht het zo zijn dat U denkt een probleem met Uw hond te hebben, schroom dan niet om bij ons langs te komen. Geen enkel probleem kan zo groot zijn dat wij daar geen antwoord op weten. Telefonisch kunt U ook inlichtingen vragen. Heeft U een probleem wacht niet te lang het komt U en uw hond niet ten goede.

Heeft U nog vragen ? Bel voor meer informatie naar Hondenschool “ADEL” Tel: 06-24908486 Wij zijn overdag en s’ avonds voor U bereikbaar en staan ten alle tijden voor U klaar om al Uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

VRIENDELIJKE HONDEN GROETEN het “ADELTEAM”