Welkom

Hondenschool Adel wil u graag informeren over alle cursussen die geboden worden. Hiernaast worden er ook specifieke workshops aangeboden. Raak je al meer geïnteresseerd, kijk dan vooral verder op deze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Twee activiteiten die Hondenschool Adel uniek maken zijn de workshop Steppen en de vakanties met je honden. Graag vertellen we daar meer over en hieronder al een voorproefje.

Met vriendelijke honden groeten,
het “ADELTEAM”

Nieuws

** Verhuisd naar definitieve stek.**

Hallo allemaal!

We zijn verhuisd naar een definitieve stek, we zitten nu aan de Koloniedijk 37 7739 PA in de Vinkenbuurt

We zijn de laatste 5 weken heel erg druk met opruimen en schoonmaken van huis, schuren en erf. Er gebeurt nu zó veel tegelijk dat we soms niet meer weten wat er nu allemaal ook al weer loopt...

Na alle gebeurtenissen van t afgelopen half jaar loopt t af en toe een beetje over... Maaarr!... we zijn er bijna!...

Tenminste... We hebben de plannen gezet op het nieuwe jaar. We zijn nu druk om de woning tijdelijk bewoonbaar te maken. De trimsalon weer up and running te krijgen. En daarnaast proberen we schuren en erf klaar te krijgen voor de lessen. En dat lijkt voor een heel groot deel te lukken!! Daarom willen wij ook zsm de draad weer oppakken. .

Vanaf maandag 8 januari zullen we weer met alle werkzaamheden en lessen starten. Sommige groepen zijn al op de hoogte van het tijdstip van de lessen, anderen krijgen van ons nog zsm bericht!

We hopen de komende dagen weer velen van jullie te zien en spreken! Voor een ieder die we dit jaar niet meer spreken, alvast een hele goede en veilige jaarwisseling! En we gaan er met z'n allen in 2018 een knallend hondenjaar van maken!!

Groetjes;

John en Jolanda

Hondenschool Adel Koloniedijk 37 7739 PA Vinkenbuurt

Workshop EHBO

Het is al een tijdje geleden dat de workshop EHBO is gegeven. Aangezien het succes van de vorige keer, willen wij de workshop EHBO nogmaals doen. Waarschijnlijk zal deze plaatsvinden in Maart van dit jaar. De exacte datum wordt binnenkort bekend gemaakt. Meer informatie over de workshop vind u onder Cursussen - workshops - workshop honden ehbo

De kosten van de workshop zijn € 17,50 euro per 2 avonden. Deze kosten zijn incl. naslagwerk, echter excl. verbandmaterialen. (Kosten voor gebruik van verband materialen tijdens de 2e avond zullen € 8,00 euro zijn)

Wilt u deelnemen aan deze workshop? Via de link op de pagina workshop honden ehbo kunt u zich opgeven. U kunt ook telefonisch uw deelname doorgeven: 06-24908486 Tevens kunt u zich op de hondenschool aanmelden bij John.

Er kunnen maximaal 20 kandidaten per workshop deelnemen, dus meldt u snel aan!

Agilitywedstrijd

De uitslag van de Agilitywedstrijd van 2 juni staat op de blog