Instructeurs

Hondenschool Adel beschikt inmiddels over een groot en enthousiast team. Ieder voor zich heeft zijn eigen ding binnen de school. Het hele team wordt vakkundig aangestuurd door John Schokker, eigenaar van Hondenschool Adel. In totaal hebben we nu 7 instructeurs die met veel plezier u en uw hond tot een hechtte combinatie maakt.

Hieronder stelt het Adelteam zich aan u voor. Heeft u vragen voor een bepaald lid uit ons team? B.v. U bent cursist en wilt u afmelden voor een les of u zou evt. nieuwe cursist willen worden maar u heeft nog vragen aan de instructeur van de cursus waaraan u deel wilt nemen. Bij zijn of haar profiel kan u de contact informatie vinden.

Jolanda Eiling

Jolanda Eiling

JOLANDA EILING Jolanda met v.l.n.r. Boy, Cain, Indy

Hallo allemaal;

Ik ben Jolanda Eiling ik ben woonachtig in Almelo, heb een dochtertje van 5 en samen hebben wij 3 honden, 1 leguaan, 2 duifjes. Ik kom nu sinds 2006 op de hondenschool en heb hier bijna 3 jaar op contract gewerkt. Eigenlijk ben ik op de school een soort manusje van alles. Zo help ik bij het groot en klein onderhoud, evenementenorganisatie en uitvoering, alle andere voorkomende werkzaamheden en ik geef de lessen Sociale huishond.

Zelf doe ik momenteel met mijn honden niets meer. De oudste is 13 en de twee jongens zijn bijna 11 waarvan er 1 kanker heeft. Ik vind het wel jammer dat ik even niets meer kan doen, maar aan de andere kant heb ik dan meer tijd voor mijn eigen onderneming. Ik ben de trotse eigenaar van Hondenwarenhuis Jolie. Ik verkoop van alles wat je voor de hond maar enigzins nodig zou kunnen hebben. Van tuigen tot vele koekjes en bottten, maar ook op maat gemaakte banken en sofa’s of een eigen van glas gestraalde koekjespot met uw hond zijn eigen naam erop. Voor van alles kunt u bij mij terecht. Neem gerust eens een kijkje op mijn website!

Groetjes Jolanda En een dikke lik van Indy, Cain en Boy.

John Schokker

John Schokker

JOHN SCHOKKER John met Tess en Toby

Hallo, Ik ben John Schokker, Na enige jaren bij de heer W. Lamers (oud-eigenaar van Hondenschool Adel) diverse cursussen gevolgd te hebben, groeide het enthousiasme voor de Hondensport en alles wat daar mee samenhangt. Vervolgens door hem onderwezen in de kynologie en gedragsproblematiek. Uiteindelijk hebben we in 2004 de hondenschool overgenomen. Naast deze leerzame praktijkervaringen ben ik mij altijd blijven verdiepen in alle manieren van trainen met honden en heb zo steeds weer bijgeleerd. Dit omdat ik het enorm belangrijk vind op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hondengedrag en trainen met dieren. O.a. enige cursussen gevolgd bij O& O (de Nederlandse vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en – Opleiding), Diverse workshops gevolgd; o.a. Agility (behendigheid), G&G (gedrag & gehoorzaamheid), Apporteren, Speuren, enz.

Graag zien we u weer bij Hondenschool Adel!
Met vriendelijke groeten

John Schokker

Leroy Schokker

Leroy Schokker

LEROY SCHOKKER Leroy met Toby

Mijn naam is Leroy Schokker, geboren op 1-1-1990 Ik train nu ongeveer 10 jaar met honden. Ben begonnen bij Adel te trainen toen ik nog les kreeg van Will Lamers aan de Hoofdweg met de hond Cliffy. Daarna ben ik met Toby daar gaan trainen en inmiddels train ik nu bij mijn vader op de hondenschool Adel in Balkbrug. Ik maak deel uit van het behendigheidsteam waarbij ik dus ook wedstrijden loop. Dat de laatste jaren goed ging (2x 2e op het NK bij de B-klasse) en zit inmiddels in de C-klasse met Toby. En in 2010 behaalden we de 6e plaats op het NK. Verder doe ik enig onderhoud en maai ik af en toe het gras van het trainingsveld.